Rode woodstock hoed saskia

Rode woodstock hoed saskia

Perfecte hoed voor Woodstock partys, of het woodstock festival! Bestel deze mooie Woodstock "hippie" hoed nu snel op partycorner.nl! Door ons ruime assortiment ... Lees meer

5386398
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Perfecte hoed voor Woodstock partys, of het woodstock festival! Bestel deze mooie Woodstock "hippie" hoed nu snel op partycorner.nl! Door ons ruime assortiment hebben wij veel verschillende soorten dameshoeden, voor veel verschillende feesten en andere evenementen! bekijk ons assortiment!

Rode woodstock hoed als de rode flaphoed flaphoed van zacht wolvilt met een geweldige draag comfort

De golvende rand van de dameshoed is 10 cm en flatteert het gezicht. Deze elegante flaphoed dameshoed is gemaakt van 100% polyester en voorzien van een stretch voeringsband. Flaphoed rood is één van de 12 kleurige collectie van de flaphoed. Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam en probeer nog meer kleuren van deze rode woodstock hoed saskia en andere hoeden en petten.

Rode woodstock hoed saskia

  • Gemaakt van:100% polyester
  • Model: dameshoed
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: rood
  • Minimale leeftijd: vanaf 14 jaar

Rode flaphoed ook wel als Rode woodstock hoed saskia genoemd

Deze goedkope rode flaphoed met een optimale pasvorm zodat hij met weer en wind goed blijft zitten. Mooi en bijzonder vrouwelijk accent voorziet deze flaphoeden voor de juiste gezichts vorming en fungeert als extra blikvanger. bovendien is deze flaphoed goed opbergbaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.