Rode struisvogel veer

Rode struisvogel veer

Wil  jij een mooie rode veer kopen online zeg nu zelf wat is een zwarte pieten baret of muts zonder een rode veer. De zwarte pieten veer met een lengte van onge... Lees meer

1395773
€6,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil  jij een mooie rode veer kopen online zeg nu zelf wat is een zwarte pieten baret of muts zonder een rode veer. De zwarte pieten veer met een lengte van ongeveer 65 cm is kunstmatige geverfde struisvogelveer voor op een baret , pietenmuts, musketiers hoed of gewoon om  carnaval kostuums op te pimpen.

Een rode veer als zwarte pieten veer kopen

Als jij een rode veer als zwarte pieten veer kopen wilt bekijk dan meer als 20 verschillende kleuren XXL lange zwarte pieten veren van minimaal 65 cm. Bekijk deze rode veer online en bestel deze rode zwarte pieten veer in onze webshop of beter kom naar onze winkel in het centrum van Zaandam.

Spandonis rode veer is een Sierveer​

Al deze struisvogel veren ook wel als spandonis veren genoemd is niet zomaar een rode veer. Al onze rode veren als de zwarte pieten veren hebben de minimale maat van 65 cm lang en op het breedste vlak ±16 cm breed een dikke en langwerpige uit keratine opgebouwde structuur echter blijven deze rode veren een natuur product waardoor wij niet de exacte maten kunnen garanderen tevens zijn alle struisvogel veren uitsluiten door rui verkregen vogel veren kunstmatige geverfd en gemaakt tot prachtige sierveren.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »