Rode lippen zonnebril kopen

Rode lippen zonnebril kopen

Deze Rode lippen zonnebril is gemaakt in de vorm van lippen. De Rode lippen zonnebril Het heeft de vorm van de mond en is leuk te gebruiken tijdens feestjes of ... Lees meer

52150970
€4,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Rode lippen zonnebril is gemaakt in de vorm van lippen. De Rode lippen zonnebril Het heeft de vorm van de mond en is leuk te gebruiken tijdens feestjes of als cadeau aan jouw Valentijn.

De Rode lippen zonnebril is een geweldig leuke bril voor het feesten maar kan ook gebruikt worden voor Valentijnsdag en is leuk te combineren met andere artikelen bij PartyCorner.

Productspecificatie: Rode lippen zonnebril

  •  Kleur: Rood
  •  Soort: feest bril
  •  Materiaal: kunststof
  •  Maat: one size fits most

Leuke Rode lippen zonnebril Verkrijgbaar bij PartyCorner.

Een Rode lippen zonnebril dat voor elk feest leuk is om in te vieren met uw vrienden. Bij PartyCorner hebben wij ook nog veel meer verjaardags artikelen om het feest zo leuk mogelijk te maken. Bekijk deze artikelen online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.