Electro rode lenzen

Electro rode lenzen

Met de cosmetische, rode lenzen hebt u gekozen voor een kwaliteitsproduct dat in overeenstemming met internationale standaards vervaardigd is. Indien u voor de ... Lees meer

37410923
€14,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met de cosmetische, rode lenzen hebt u gekozen voor een kwaliteitsproduct dat in overeenstemming met internationale standaards vervaardigd is. Indien u voor de eerste keer rode lenzen gebruikt dient u de draagtijd van de lenzen langzaam te verlengen. Draag de kleurlenzen rood de eerste dag niet langer dan 4 uur. en verleng de draagtijd dagelijks met 2 uur. Langer dan 10 uur aan een stuk mogen de rode lenzen echter niet gedragen worden.
 
Productspecificaties: rode lenzen
  • Pak van 2 gekleurde lenzen in flesjes
  • Type: zachte contactlenzen
  • Materiaal: 58% polyHEMA, 42% watergehalte
  • Curve (BC): 8.60 mm
  • Diameter (DIA): 14,5 mm
  • Niet aanbevolen in het verkeer!

Rode lenzen met een draagtijd van 3 maanden

Raak je rode lenzen uitsluitend met schone, droge handen aan. Let er wanneer u de verpakking voor het eerst opent op dat de rode contactlenzen intact en compleet van vloeistof omgeven is. Gebruik de lenzen blauw niet als ze uitgedroogd zijn of beschadigd is. De rode lenzen met een draagtijd van 3 maanden te vernieuwen.

Tip: schrijf de aanschaf data op je bewaar doosje zo dat je op tijd nieuwe rode lenzen kopen kan.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.