Rode lange handschoenen

Rode lange handschoenen

Voor de dames die hun gala outfit compleet willen maken heeft PartyCorner deze prachtige rode gala handschoenen, Handschoenen extra lang rood stretch, is een ze... Lees meer

5354480
€5,50 € 3,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor de dames die hun gala outfit compleet willen maken heeft PartyCorner deze prachtige rode gala handschoenen, Handschoenen extra lang rood stretch, is een zeer elegante set extra lange handschoenen die tot ver over de elleboog wordt gedragen.

Productspecificatie Rode lange handschoenen

  • Kleur: Rood
  • Maat: lang 60 cm
  • Thema: gala
  • Materiaal: polyester stretch

Extra lange rode handschoenen voor bij een gala jurk.

Een gala of gala-avond is een deftig feest waar men in galakleding verschijnt. Ook de kleding zelf wordt gala genoemd. Een bal in galakostuum heet wel een galabal. Wij hebben de ultieme extra lange rode handschoenen voor bij een gala jurk.

Bij een gala is de dresscode 'White Tie'. White Tie houdt in dat de heren in een rokkostuum komen en de dames in een lange avondjurk, gedragen met lange handschoenen tot over de elleboog.

Ben jij een dame die naar een gala of een soortgelijk feest gaat en heb je lange handschoenen nodig? Dan ben je bij PartyCorner aan het juiste adres. Rood is een opvallende kleur, dus wil je niet onopgemerkt op een gala feest verschijnen, dan kom je goed voor de dag met onze elegante handschoenen opera rood extra lang.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.