Rode Koningsmantel online Kopen

Rode Koningsmantel online Kopen

Deze Rode Koningsmantel is te gebruiken voor bijvoorbeeld een royaal verkleed feest, Carnaval of andere verkleed gelegenheid. De Rode Koningsmantel is in de kle... Lees meer

61415924
€24,95 € 21,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Rode Koningsmantel is te gebruiken voor bijvoorbeeld een royaal verkleed feest, Carnaval of andere verkleed gelegenheid. De Rode Koningsmantel is in de kleur Rood, zwart met wit en is is de maat M/L en XL. En  is gemaakt van polyester, de mantel is exclusief Kroon scepter en schoenen. Combineer de Koningsmantel ook met andere koning en royale kleding en accessoires om jouw ultieme outfit te maken.

Rode Koningsmantel als hartenkoning kostuum

Hartenkoning kostuum is het ideale alternatief voor je meest flirterige en gewaagde poker feestje. Dit kaart kostuum als je kunt het als een stel dragen en je kleden op pokerfeest en zelfs in een groep, met dit fantastische hartenkoning kostuum bestaande uit een jas in zwart en wit nep hermelijn met de revers van hals in goud en rood de uiteinden van de nek en het shirt met een strook in wit met zwarte stippen en in de taille enkele harten in het voorste deel van de jas en de onderkant. Het heeft een aantal verrassende afwerkingen in de puurste stijl.

Productspecificaties Koningsmantel:

  • ​Kleur: Rood, zwart, wit (zie afbeelding)
  • ​Maten: M/L en XL
  • Materiaal: 100% Polyester
  • Bevat: Mantel
  • Exclusief: Kroon scepter en schoenen

Rode Koningsmantel online Kopen 

​Bij Partycorner vind je royale outfits zoals deze Rode Koningsmantel, maar ook veel leuke andere kleding, hoeden en accessoires van hetzelfde thema vind je in onze uitgebreide collectie. Combineer verschillende kleding en accessoires om jouw ultieme outfit te creëren. Bestel de Koningsmantel online of kom deze bekijken en passen in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.