Rode jas met corset riem

Rode jas met corset riem

Jij bent de kerstengel van het jaar in deze prachtige rode jas met corset riem. Deze jas is gemaakt van een mooie kwaliteit rode fluwelen stof  en afgezet met b... Lees meer

33108707
€43,75 € 39,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Jij bent de kerstengel van het jaar in deze prachtige rode jas met corset riem. Deze jas is gemaakt van een mooie kwaliteit rode fluwelen stof  en afgezet met beeldige witte brede manchetten en biezen van wit pluche materiaal. Ook de ruime capuchon, afgebiesd met een brede rand wit pluche, maakt deze jas helemaal af.

Productdetails: Rode jas met corset riem

  • Kleur: rood wit
  • Materiaal: corset riem immitatie leer
  • Model: jas
  • geadviseerde leeftijd 14 jaar

Rode jas met corset riem

Durf jij in deze rode jas te verschijnen tijdens de kerstdagen ? Deze rode jas met zwarte brede riem die als een corset fungeert.

Jas met corset riem CHRISTMAS RED

Deze korte Jas is gesneden uit een mooie kwaliteit fluwelen stof die je warm houd op koude dagen met de feestdagen. Deze Rode jas met riem valt halverwege je bovenbenen boven de knieen. Het witte imitatiebont vormt  de zoom en manchetten, de grote capuchon is tevens voorzien van de brede warme rand wit imitatiebont. De extra brede zwarte riem rond je middel zal je slanke taille accentueren.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.