Rode hoed Bavaria

Rode hoed Bavaria

Ga jij naar een Oktoberfest feest en ben jij op zoek naar een leuke rode hoed en opvallende accessoire? Dan is de Rode hoed Bavaria geschikt voor jou. Rode hoed... Lees meer

22066890
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij naar een Oktoberfest feest en ben jij op zoek naar een leuke rode hoed en opvallende accessoire? Dan is de Rode hoed Bavaria geschikt voor jou. Rode hoed Bavaria is een punthoed die jij kunt dragen voor oktoberfest of carnaval. Rode hoed beerfeest hoed is een opvallende warme hoed doordat de hoed groot en rood is. De Rode hoed Bavaria kun je combineren met jouw bierfeest outfit en zorgt voor iets feestelijks.

Productspecificatie Rode hoed Bavaria

  • Materiaal: wolvilt
  • Kleur: rood
  • Maat: one size fits most
  • Soort: punthoed
  • Thema: oktoberfest, carnaval, kerst

Rode hoed Bavaria kopen

Wil jij ook een vrolijke accessoire voor meer kleur in jouw party look? Koop dan de Rode hoed Bavaria bij PartyCorner voor een onvergetelijk feest met een mooie party look.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.