Rode duivelsjurk Sexy duivel

Rode duivelsjurk Sexy duivel

Deze Sexy rode duivelsjurk is elegant en vrouwelijk. Deze duivelsjurk heeft gedrapeerde korte mouwen en een rechte hals. Vanuit het midden naar de onderkant hee... Lees meer

16389200
€22,50 € 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Sexy rode duivelsjurk is elegant en vrouwelijk. Deze duivelsjurk heeft gedrapeerde korte mouwen en een rechte hals. Vanuit het midden naar de onderkant heeft deze rode duivelsjurk dezelfde plooien zoals de gedrapeerde mouwen. Het op satijn lijkende materiaal geeft de jurk hierdoor een extra sierlijke uitstraling. De achterkant van de  jurk met de unikleurige rode stof heeft dezelfde uitstraling.

Deze Sexy rode duivel jurk heeft een geweldige pasvorm en de bijgeleverde hoorntjes maken van dit duivels jurkje een compleet geheel. Wordt jij een sexy duivelin?

Dit Rode duivelsjurk Sexy duivel jurkje kan gedragen worden tijdens een carnaval, Halloween of zelfs op een vrijgezellen party. Het jurkje bestaat uit een jurk en duivel hoorntjes. Kousen en handschoenen zijn apart leverbaar. 

Product specificaties Rood jurkje Sexy duivel

  • Bestaat uit: jurkje met duivel hoorntjes diadeem
  • Maat indicatie: S 36/38, M 38/40
  • Kleur: rood
  • Materiaal: 100% polyester

Rode duivelsjurk Sexy duivel als Rood jurkje

Dit sexy jurkje gaat er voor zorgen dat alle ogen op jou gericht zijn wanneer je binnenkomt op het feest. Combineer het samen met rode kousen en handschoenen, ook verkrijgbaar bij PartyCorner, om je rode jurkje zo onweerstaanbaar mogelijk te maken. Bekijk onze vele andere duivel/thema kostuums en schmink  accessoires.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.