Rode clownspruik

Rode clownspruik

Als je een rode clownspruik kopen gaat kunt je kinderen vermaken op een kinderfeest? Of heb je carnaval of een verkleedfeest?  Hoe dan ook, verkleed gaan als cl... Lees meer

623517
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€4,75 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Als je een rode clownspruik kopen gaat kunt je kinderen vermaken op een kinderfeest? Of heb je carnaval of een verkleedfeest?  Hoe dan ook, verkleed gaan als clown betekent sowieso lachen, gieren, brullen! Wat matcht er nou beter bij een rode clownsneus dan een feestelijke rode clownspruik? De rode clownspruik is finishing touch op je clowns outfit! Met de rode clownspruik val je gelijk op en zie je er feestelijk uit.

Maak je Rode clownspruik je clownsoutfit compleet!

Een rode clownspruik is uiteraard prachtig en feestelijk, maar je hebt meer dan een clownspruik nodig om als een echte clown te feesten. Voor alle schoenen, outfits, etc. ben je bij Partycorner ook bij het goede adres. Vergeet je niet op te maken! Met onze standaard schmink of professionele schmink zorg je ervoor dat je wordt opgemaakt als een echte clown.

Rode clownspruik en 10 andere kleuren clownspruiken

Ja hoor! Andere kleuren clownspruik hebben wij ook. Gele clownspruik, zwarte clownspruik of zelfs een roze clownspruik. Alle clownspruiken vind je bij Partycorner. Elke feest wordt gegarandeerd een stuk vrolijker met een feestelijke gekleurde clown. Wacht niet langer en bestel je clownspruik online  bij Partycorner. 

Kom de rode clownspruik voor volwassenen passen!

De clownspruik passen voor volwassenen ? Ja hoor! Kom gezellig langs in onze feestwinkel in Zaandam. Je komt gelijk in  de feeststemming na een bezoek bij Partycorner. Kom de clownspruik passen en neem hem gelijk mee!

De mooiste clownspruik voor elke feestelijke gelegenheid koop je online bij Partycorner.nl!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.