Rode cijfer ballon 100

Rode cijfer ballon 100

Rode cijfer ballonnen 100 van 86 cm in de vorm van het cijfer 100 is te combineren met onze overige cijfer ballonnen voor een verjaardag of jubileum. Onze rood... Lees meer

91598237
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€16,95 € 13,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Rode cijfer ballonnen 100 van 86 cm in de vorm van het cijfer 100 is te combineren met onze overige cijfer ballonnen voor een verjaardag of jubileum.

Onze rood kleurige cijfer ballon 100 kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven. Partycorner heeft meerdere opblaasbare folie cijfers in diverse grootte en kleuren.

Als u een folie cijfer ballon 100 kopen gaat, let op, vul de ballon cijfer alleen met helium of alleen met lucht. Alleen de ballonnen gevuld met helium kunnen zweven.

Rode cijfer ballonnen 100

  • Vorm: Cijfer 100
  • Kleur: rood
  • Aantal: per stuk
  • Afmeting: 86 cm
  • Levering: Leeg of Gevuld met helium
  • Accessoires: gewichtje extra te bestellen
  • via pakketservice

Helium Supershape Rode cijfer ballon 100

Supershape rode helium cijfer ballon 100 en alle andere cijfers zijn te gebruiken voor een feestelijk evenement om te combineren met andere cijfers en letters.

Deze ballon cijfers zijn grappig om op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige!

Helium Folie rode cijfer ballon 100

De folie rode helium cijfer ballon 100 is een opblaasbare cijfer van hoogwaardige folie kwaliteit, geschikt om met helium gas te vullen zodat zij blijft zweven.

Bij een goede vulling van een cijfer ballon onder normale condities hebben deze ballonnen cijfers globaal 8 dagen zweef garantie. Echter is dit geen garantie omdat weersomstandigheden van belang zijn en elke cijfer ballon is verschillend van grootte.

Gebruik Cijfer ballon 100 in cijfers combinatie

Gebruik rode Cijfer ballon 100 om een cijfer combinatie te maken. Zo kunt u zelf met de rode cijfers elk getal maken die u nodig zou hebben voor bijvoorbeeld een jubileum.

Heeft u binnenkort ook een zoveel jarig jubileum te vieren? Hoeveel jaar dan ook, met de losse cijfers kunt u het zelf combineren.

Er zijn verschillende mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment om met ballonnen cijfers te combineren en er een leuk feest van te maken.

Deze folie ballon wordt gevuld met helium geleverd en kan derhalve niet via pakketservice worden geretourneerd.

Als deze folie ballon in de vorm van het cijfer 100 gevuld is met helium, zet deze bij warmte uit en krimpt weer bij koude temperatuur.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »