Rode Ali Baba broek

Rode Ali Baba broek

De Ali Baba broeken zijn leverbaar in de kleuren rood, paars, blauw, cyclaam en zwart. Allemaal van satijnen stof. Ali Baba broek in de kleur rood is leverbaar ... Lees meer

3660337
€22,50 € 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Ali Baba broeken zijn leverbaar in de kleuren rood, paars, blauw, cyclaam en zwart. Allemaal van satijnen stof. Ali Baba broek in de kleur rood is leverbaar in de maat One size fits all! Het is een broek van satijn, dit is dus een broek van een lekkere stof waar je zeker geen last van zult hebben als jij aan het dansen bent.

Productspecificatie:
  • Maat: ons size fits most
  • Materiaal: satijn
  • Kleur; rood

Rode broek

De Ali Baba broeken zijn gemaakt voor mannen. Onze broeken zijn voorzien van elastische binnenkant waardoor iedereen deze kan dragen. De kleuren op de foto kunnen nog wel eens afwijken. Je kunt natuurlijk ook gewoon langs komen in onze winkel in Zaandam om de geweldige broeken te passen. Let op! De schoenen worden niet mee geleverd!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.