Ring Ster

Ring Ster

De Ring Ster is een mooie metalen ring met een grote zilverkleurige ster waar glimmende steentjes in zitten die als handsieraad gedragen kan worden. Hierdoor is... Lees meer

20745580
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Ring Ster is een mooie metalen ring met een grote zilverkleurige ster waar glimmende steentjes in zitten die als handsieraad gedragen kan worden. Hierdoor is de Ring Ster een ideale accessoire voor iemand die zich een echte ster voelt, om dit te benadrukken. De Ring Ster is opvallend door de glimmende steentjes en voegt blingbling toe aan jouw outfit.

Productspecificatie Ring Ster
  • Materiaal: metaal
  • Kleur: zilver met glinstertjes
  • Maat: verstelbaar
  • Thema: carnaval, films & sterren

Ring Ster kopen

De ring met ster is een party accessoire en daarmee ben je een stapje dichterbij jouw perfecte look. De Ring Ster kun je ook combineren met andere accessoires uit het brede assortiment van PartyCorner om het nog feestelijker te maken. Wil jij jouw outfit compleet maken? Dan kun jij de Ring Ster kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.