Ring met engelenvleugels

Ring met engelenvleugels

De ring met engelenvleugels is een ring met een engelen vleugel ontwerp. Maak jouw outfit compleet met deze ring met engelenvleugels. De ring is een prachtig si... Lees meer

53590610
Neem contact op voor de levertijd
€3,88 € 2,51 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De ring met engelenvleugels is een ring met een engelen vleugel ontwerp. Maak jouw outfit compleet met deze ring met engelenvleugels. De ring is een prachtig sieraad voor de dames maar ook voor de heren om een outfit net nog iets beter te maken. Gemaakt van metaal en andere fijne materialen.

Alle ringen in deze categorie zijn gemaakt van 99% sink en 1% tin van de hoogste kwaliteit. Deze ring met engelenvleugels is voorzien van sierlijke decoraties en glimt mooi. En het ontwerp van de vleugels ziet er geheel erg stoer uit.

Productspecificaties: ring met engelenvleugels

  •             Materiaal:  99% sink 1% tin
  •             Ring: 4 cm
  •             Thema Ring Halloween

Goedkope ringen zoals de ring met engelenvleugels

ring met engelenvleugels is een Goedkope ring voor mannen en vrouwen zoals de engel vleugels ring. Dit is een mooie ring voor thema verkleedkleding zoals een biker. Met de mooie ring met engelenvleugels maakt het niet uit of je nou specifiek in een thema verkleed wilt zijn, je kan de ring ook gewoon mooi vinden en combineren met andere outfits. Bekijk deze outfits online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van Zaandam


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.