Kinder Ridderpak Sir Templeton

Kinder Ridderpak Sir Templeton

Dit Kinder Ridderpak Sir Templeton is een Middeleeuwse ridder kostuum. Kinder Ridderpak Sir Templeton bestaat uit: een hoofdstuk, een tuniek, een riem, een bro... Lees meer

621494
Neem contact op voor de levertijd
€34,98 € 22,73 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Kinder Ridderpak Sir Templeton is een Middeleeuwse ridder kostuum. Kinder Ridderpak Sir Templeton bestaat uit: een hoofdstuk, een tuniek, een riem, een broek en beenkappen. Dit Kinder Ridderpak Sir Templeton is perfect om in de huid te kruipen van een echte Middeleeuwse ridder, zoals bij een larp festijn, carnaval of op een ander verkleedfeest.

Productspecificatie:
  • Bestaat uit: hoofdstuk, tuniek, riem, broek en beenkappen
  • Maat: 4 tot 6 jaar oud
  • Materiaal: 100% polyester
  • Zwaard apart leverbaar

Kinder Ridderpak Sir Templeton kopen?

Dit realistische Kinder Ridderpak Sir Templeton is een comfortabel zittende ridder pak dat is gemaakt van een sterke kunstvezel. PartyCorner biedt ook een divers assortiment van ridderzwaarden online aan. Bekijk ook ons aanbod van ridders slingers en andere ridder party producten.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.