Kinder Ridderpak King Richard

Kinder Ridderpak King Richard

Zoek je een ridder pak? PartyCorner heeft een 5 delige ridder verkleedpak in de maten ( 4-6) (7-9 en (10-12) en is brandvertragend.Ons Kinder Ridderpak King Ric... Lees meer

621212
€33,50 € 24,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zoek je een ridder pak? PartyCorner heeft een 5 delige ridder verkleedpak in de maten ( 4-6) (7-9 en (10-12) en is brandvertragend.Ons Kinder Ridderpak King Richard is een middeleeuwse ridder outfit bestaat uit een robuust wit extra lang shirt, met een rode Tempelierskruis op de borst het kenmerk van de echte ridders een zilverkleurige ridderkap (maliënkolder) met broek en riem en om het compleet te maken een prachtige rode cape.

De zwarte beenkappen maken dit Kinder Ridderpak King Richard compleet om in de huid te kruipen van een echte middeleeuwse ridder bij een ridder feest, carnaval of op een ander verkleedfeestjes.

Kinder Ridderpak King Richard Productspecificatie:
  • Shirt met riem
  • Cape
  • Broek
  • Laarskappen
  • RidderKap (maliënkolder)
  • Ridder zwaard apart bestelbaar

Kinderkostuum King Richard superluxe 

Dit Kinderkostuum King Richard superluxe (koning Richard)( 4-6) (7-9 en (10-12) is brandvertragend
en is een realistische uitziende is een convertibele zittende kinder ridderpak wat is gemaakt van een sterke kunstvezelis in 3 maten leverbaar PartyCorner biedt ook een divers assortiment van ridder pakken online aan. Bekijk ook ons aanbod van ridders zwaarden en andere ridders en kastelen producten.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.