Kinder Ridderpak King Richard

Kinder Ridderpak King Richard

Kinder Ridderpak King Richard is een middeleeuwse ridder verkleedpak bestaat uit een robuust wit exstra lang shirt, met een rode Tempelierskruis op de borst het... Lees meer

621212
€33,50 € 24,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kinder Ridderpak King Richard is een middeleeuwse ridder verkleedpak bestaat uit een robuust wit exstra lang shirt, met een rode Tempelierskruis op de borst het kenmerk van de echte ridders een zilverkleurige ridderkap (maliënkolder) met broek en riem en om het compleet te maken een prachtige rode cape. De zwarte beenkappen maken dit Kinder Ridderpak King Richard compleet om in de huid te kruipen van een echte middeleeuwse ridder bij een ridder feest, carnaval of op een ander verkleedfeestjes.

Productspecificatie:


Dit Superluxe Kinder Ridderpak bestaat uit:
  • Shirt met riem
  • Cape
  • Broek
  • Laarskappen
  • RidderKap (maliënkolder)
  • Ridder zwaard apart bestelbaar

Dit Kinderkostuum King Richard superluxe (koning Richard) (7-9 / 10-12) is brandvertragend!

Dit realistische uitziende Kinder Ridderpak King Richard is een convertibele zittende kinder ridderpak wat is gemaakt van een sterke kunstvezelis in twee maten leverbaar 4-6 jaar en 7-9 jaar PartyCorner biedt ook een divers assortiment van ridder pakken online aan. Bekijk ook ons aanbod van ridders zwaarden en andere ridders en kastelen producten.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.