Goedkoop ridderpak dames

Goedkoop ridderpak dames

Vrouwelijke ridderpak dames in zowel kleine maten als een maatje meer Medieval Goedkoop ridderpak dames met een middeleeuws geïnspireerd karakter met dit Knight... Lees meer

2284604
Neem contact op voor de levertijd
€34,95 € 27,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Vrouwelijke ridderpak dames in zowel kleine maten als een maatje meer Medieval Goedkoop ridderpak dames met een middeleeuws geïnspireerd karakter met dit Knight Templar kostuum bestaat uit een jurkje compleet met een ridder malienkolder een jurk met Crusader Cross emblem aan de voorzijde. draag dit Goedkoop ridderpak dames met flair en jij wordt beroemd op het medival ridderfeest in het kasteel. 

Jonkvrouw Ridder dame zijn in de maat XS/S, M/L en XL en XXL verkrijgbaar.

Product specificaties ridderpak dames

  • Kleur:  (zie afbeelding)
  • materiaal: 100% Polyester
  • Materiaal: satijn jurkje velour de panne
  • Exclusief: accessoires, zwaard panty, laarzen

Goedkoop ridderpak dames met ridder accessoires

Wilt u niet herkenbaar zijn in dit ridderpak dames kies dan voor wat schmink met ridder accessoires . Wij beschikken over een groot assortiment pruiken en wat al niet meer om je goedkoop ridderpak compleet te maken en wordt jij een echte Ridder dame en een geziende gast voor het ridder feest.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.