Ridder kostuum kind Sir Oliver

Ridder kostuum kind Sir Oliver

Dit Ridder kostuum kind Sir Oliver is een Middeleeuwse ridder kostuum. Ridder kostuum kind Sir Oliver bestaat uit: een hoofdstuk, een tuniek, een riem, een broe... Lees meer

621495
€25,25 € 16,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Ridder kostuum kind Sir Oliver is een Middeleeuwse ridder kostuum. Ridder kostuum kind Sir Oliver bestaat uit: een hoofdstuk, een tuniek, een riem, een broek en beenkappen. Dit Ridder kostuum kind Sir Oliver is perfect om in de huid te kruipen van een echte Middeleeuwse ridder, zoals bij een larp festijn, carnaval of op een ander verkleedfeest.

Productspecificatie:

  • Bestaat uit: hoofdstuk, tuniek, riem, broek en beenkappen
  • Maat: 4 tot 6 jaar, 7 tot 9 jaar of 10 tot 12 jaar.
  • Materiaal: 100% polyester
  • Zwaard apart leverbaar

Ridder kostuum kopen?

Dit realistische Ridder kostuum kind Sir Oliver is een comfortabel zittende ridder pak dat is gemaakt van een sterke kunstvezel. PartyCorner biedt ook een divers assortiment van ridderzwaarden online aan. Bekijk ook ons aanbod van ridders slingers en andere ridder party producten.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.