Ridder kleding heren kopen

Ridder kleding heren kopen

Verkleed je als ridder met deze ridder kleding voor heren in de maten 50/52 54/56 en 58/60 dat geschikt is voor bijvoorbeeld een thema feest,carnaval, LARP of a... Lees meer

57368510
€41,95 € 27,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Verkleed je als ridder met deze ridder kleding voor heren in de maten 50/52 54/56 en 58/60 dat geschikt is voor bijvoorbeeld een thema feest,carnaval, LARP of andere verkleed gelegenheid en breng de middeleeuwse sfeer mee door deze Ridder kleding​​​​​​​ te dragen en te combineren met accessoires zoals een ridder zwaard.

Productspecificaties: Ridder kleding heren

  • Kleur: Grijs met rood en zwart (zie foto)
  • Materiaal: 100% Polyester
  • Maten: 50/52 54/56 58/60 

Ridder kleding heren kopen​​​​​​​

Bij Partycorner vind je een groot assortiment aan middeleeuwse verkleed kleding en accessoires wat je mooi kan combineren met deze Ridder kleding. ​Deze kan je bijvoorbeeld dragen bij een Live Action Role Playing Game, afgekort tot LARP waaraan enkele tientallen tot honderden spelers van jong tot oud tegelijkertijd terug keren naar de tijd van de fantasiewereld van middeleeuwen met kastelen ridders en Vikingen.

De Ridder kleding heren is online te bestellen bij Partycorner, maar is ook te bekijken en te passen in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam. 

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.