Ridder helm

Ridder helm

Onze Ridder helm is van hard plastic gemaakt. Met de antieke kleur is deze niet van het echt te onderscheiden. De perfecte accessoire voor een gladiator kostuum... Lees meer

15638894
€10,50 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Onze Ridder helm is van hard plastic gemaakt. Met de antieke kleur is deze niet van het echt te onderscheiden. De perfecte accessoire voor een gladiator kostuum maak je compleet door deze Ridder helm te dragen. Vergeet niet een schild en een zwaard te kopen om het effect van het ridderpak inclusief het Ridder helm ideaal te maken.

Productspecificaties Ridder helm:
  • Materiaal: Plastic
  • Inclusief: scherm voor de helm
  • Maat: volwassene one size
  • Kleur: antiek grijs

Ridder helm kopen

PartyCorner heeft nog veel meer artikelen uit de Romeinse ridder tijdperk en verkoopt deze niet alleen online maar ook in de winkel in Zaandam. Zowel voor kinderen als voor volwassenen heeft PartyCorner een geweldig assortiment met ridder, gladiator en romeinse artikelen.

      Veiligheidswaarschuwing

      Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.