Ridderpak carnaval online kopen

Ridderpak carnaval online kopen

Het Leukste Ridderpak carnaval nu verkrijgbaar. Dit middeleeuwse ridderpak carnaval voor heren bestaat uit een tuniek en capuchon. De rode en zwarte tuniek is v... Lees meer

63500990
€29,95 € 24,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Leukste Ridderpak carnaval nu verkrijgbaar. Dit middeleeuwse ridderpak carnaval voor heren bestaat uit een tuniek en capuchon. De rode en zwarte tuniek is versierd met 2 rode gedrukte ridder symbolen. De maliënkolder is van een fijne glitterstof die een metaal-effect geeft. combineer het kostuum met ridder accessoires en maak er een leuk feest van.

Productspecificatie: Ridderpak carnaval

  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maat: S, M/L en XL
  • Adviesleeftijd: Vanaf 14 jaar
  • Wasvoorschrift: Handwas

Ridderpak carnaval online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals dit Ridderpak carnaval combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel ons leuke Ridderpak carnaval online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.