Reuzen vlaggenlijn Horror night

Reuzen vlaggenlijn Horror night

Bij een Halloween night kunnen de horror vlaggenlijnen absoluut niet ontbreken. Vlaggenlijn zombie heeft een afmeting van 8 meter met banners van 45 x 30 cm en ... Lees meer

7259581
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bij een Halloween night kunnen de horror vlaggenlijnen absoluut niet ontbreken. Vlaggenlijn zombie heeft een afmeting van 8 meter met banners van 45 x 30 cm en is dubbelzijdig bedrukt.

Productspecificaties

  • Lengte: 800 cm
  • Afmeting vlaggen: 45x30 cm
  • Aantal:banners op 8 meter 14st
  • Kleur: zombie design
  • Dubbelzijdig bedrukt
  • Materiaal: Kunststof (PE)

griezel slinger

De griezel slinger heeft duidelijke bedrukking met het horor night thema. Natuurlijk heeft Partycorner nog veel meer decoratie, slingers en kleding voor een perfect zombie feest.

De zombie slinger is van plastic gemaakt. Dit maakt de slinger ook geschikt voor buiten. Zo kun je de tuin mooi versieren om aan te kondigen dat jij de jarige bent en een horror feest geeft. Daarom hebben wij voor jou ook een speciale prijs gemaakt bij  aankoop van 3 Reuzen vlaggenlijn Horror night.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.