Retro lak laarzen wit voor kinderen

Retro lak laarzen wit voor kinderen

Bij een themafeest in de stijl van de jaren zeventig zullen deze neon Witte retro laarzen voor kinderen. Deze witte laarzen gogo zullen een opschudding veroorza... Lees meer

36093962
Neem contact op voor de levertijd
€24,98 € 16,23 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bij een themafeest in de stijl van de jaren zeventig zullen deze neon Witte retro laarzen voor kinderen. Deze witte laarzen gogo zullen een opschudding veroorzaken. Menige vrouw zal met een jaloerse blik naar deze in kleine maten retro laarzen wit kijken. Super geschikt voor wit themafeest of carnaval, De geweldige pasvorm van een hoog van model met ronde neus en een hak hoogte 4 cm. Natuurlijk, we hebben deze lak laarzen wit ook in grote in grotere maten voor oudere zussen, moeders en tantes. bestel snel ook deze hippie laarzen wit voor volwassenen tegelijk met de retro lak laarzen wit voor kinderen.

Productspecificaties: Retro lak laarzen wit voor kinderen

  • Model: hoog style van model met ronde neus
  • Materiaal: vinyl imitatie
  • Kleur: Wit
  • Hak hoogte 4 cm
  • Gemaakt van: kunststof

Ook jouw meisje heeft deze retro lak laarzen wit voor kinderen gezien en ook zij houdt van de witte laarzen uit de jaren '70 en wil haar jaren seventies kostuum graag stijlen maar dan wel met de witte hippie laarzen. Dan is deze laars een must voor een authentieke jaren '70 fan. The Seventies retro laarzen voor meisjes in de witte kleur zijn gemaakt in de gedaante van de flower power laarzen in een sensationele glimmendevinyl imitatie witte stretch stof hebben een 4 cm hoge hak en zijn zijdelings voorzien van een rits.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.