Retro laarzen zwart

Retro laarzen zwart

Retro laarzen zwart dan ben jij klaar voor om naar de jaren 60 feest te gaan? Retro laarzen zorgt daarvoor.Hoge hakken nodig met een mooie glanzende laag? Retro... Lees meer

2781117
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€62,48 € 40,60 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Retro laarzen zwart dan ben jij klaar voor om naar de jaren 60 feest te gaan? Retro laarzen zorgt daarvoor.
Hoge hakken nodig met een mooie glanzende laag? Retro laarzen zwart zijn zwarte laarzen die gemaakt zijn van namaak leer in de kleur zwart met een mooie glans! Voor een disco party zijn de Retro laarzen zwart helemaal geweldig!. Hierdoor zal jij zeker positief opvallen tussen de menigte.

De retro laarzen zwart zijn verkrijgbaar in de maten 37 t/m 40. Maak jij je disco outfit af?

Bij een grote afname van retro laarzen zwart krijg jij van ons een groeps korting, perfect voor als jij met een groep vriendinnen in dezelfde stijl wilt rondlopen.

Productspecificatie: Retro laarzen zwart

  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: Zwart
  • Maat: 37 t/m 40

Retro laarzen zwart met hoge hakken bestellen

PartyCorner heeft diversen retro laarzen met allerlei maten en kleuren en hoogtes. Bekijk snel de gehele collectie op de website of bezoek onze winkel te Zaandam. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.