Retro kleding vrouw

Retro kleding vrouw

Retro kleding kopen! Dit retro kleding vrouw model bestaat uit een broek, shirt en hoofdband in de maat M. Deze is ook leverbaar als meisjes, jongens en heren m... Lees meer

621282
Neem contact op voor de levertijd
€24,95 € 21,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Retro kleding kopen! Dit retro kleding vrouw model bestaat uit een broek, shirt en hoofdband in de maat M. Deze is ook leverbaar als meisjes, jongens en heren model Door zijn elastieke band in de broek is deze retro kleding voor dames is convertable te dragen. De wijde pijpen in deze broek van de retro kleding vrouw is een typische jaren 60 en 70 outfit.

Terug naar de de jaren 60 en 70? Met de retro kleding vrouw ook wel Blossom woman genoemd.

Back to the sixtie's, de tijd van flower power en de hippies.Je gaat helemaal in stijl naar je flower power party in deze retro kleding. Vergeet vooral niet even te kijken bij de bijpassende pruiken en retro laarzen in allerlei kleuren. Geweldig gewoon. Dit retro dames kostuum bestaat uit een broek, tuniek en haarband. Retro kleding is alleen beschikbaar in maat M.

Retro kleding vrouw

Produktspecificatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: zie afbeelding
  • Bestaat uit: 3 delen een broek en een tuniek en een haarband
  • Maat: M
  • Adviesleeftijd vanaf 14 jaar

Retro kleding vrouw kopen online of in onze winkel.

Bij PartyCorner maken we je het graag gemakkelijk als je een Retro kleding kopen wil. Als je snel een Retro kostuum nodig hebt, kun je probleemloos bij ons terecht. Voor velen onder ons zijn de roerige jaren zestig een reden om een party te organiseren in deze flower power stijl. Dolle Mina's, Peace all over the world, no more war. Alles kan en alles mag.

Ga jij bij PartyCorner je Retro kleding kopen dan ben je op het juiste adres. Een bijpassende pruik en retro laarzen zijn apart bestelbaar.
 

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.