Retro bril

Retro bril

Altijd al een Retro bril met rode glazen willen hebben?  De party retro bril ook wel hippie bril genoemd waarmee vroegere tijden herleven? Een retro bril kenmer... Lees meer

34183517
Neem contact op voor de levertijd
€4,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Altijd al een Retro bril met rode glazen willen hebben?  De party retro bril ook wel hippie bril genoemd waarmee vroegere tijden herleven? Een retro bril kenmerkt zich door een metaal lijkende brilmontuur zoals we ze vaak zagen in de jaren 60. Een bril die garant staat voor een vrijheid en blijheid look. Bestel de Retro bril met rode glazen bij een flower power outfit of gewoon een nieuwe look voor een avond uit of dag winkelen. PartyCorner.nl heeft een uitgebreide collectie aan feest en fun brillen samengesteld. De brillen voldoen allemaal aan de EEC eisen.

Productspecificaties: Retro bril
  • Kleur: Rood
  • Gemaakt van: metaal
  • Maat: one size fits all
  • Glazen: 89/686/EECconform

CHRISTMAS RED Toppers bril

Een Christmas red outfit is niet compleet zonder deze CHRISTMAS RED Toppers bril. Doe je kerstjurkje aan met je rode schoenen en zet je CHRISTMAS RED Toppers bril op. Klaar voor de Toppers.  Het is de mooiste tijd van het jaar. Ga naar de Christmas Party Of The Year in Ahoy te Rotterdam. Het meezingfestijn van Rene Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom.  Ahoy verandert in een winter wonderland met glimmende kerstballen, geurige kerstbomen en prachtige kerstverlichting. Zelfs de meeste Amsterdamer moeten toegeven dat Ahoy vam 20 t/m 24 december een spectaculair Toppers in concert kerst metamorphose heeft ondergaan. Kom gezellig langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze uitgebreide collectie aan kerstkleding en accessoires te bekijken en te passen. De koffie staat altijd klaar.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.