Regenboogvlag kleding

Regenboogvlag kleding

Regenboogvlag kleding is in het algemeen een gay pride vlag van de homo beweging het symbool van lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender (LGBT) trots... Lees meer

15105060
€ 49,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Regenboogvlag kleding is in het algemeen een gay pride vlag van de homo beweging het symbool van lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender (LGBT) trots en vredes beweging in gebruik sinds de jaren 1970. De kleuren van de Regenboogvlag kleding weerspiegelen de differentiatie van de LGBT-gemeenschap, en de vlag wordt vaak gebruikt als symbool in de homo scene van vrijheid.

Productspecificatie Regenboogvlag kleding:
  • Kleur: regenboog gekleurd
  • Maat: one size
  • Materiaal: polyester

Regenboogvlag kleding

Het is ontstaan in Californië, maar wordt nu wereldwijd gebruikt. Er gaan tegenwoordig stemmen op, om het woordje 'gay', uit het al over bekende gay parade, te schrapen. Regenboogvlag kleding is ontworpen door de kunstenaar Gilbert Baker in 1978 en is de meest voorkomende variant bestaande uit zes strepen. Hiermee is  deze Regenboogvlag kleding dan ook met de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en violet ontworpen. De vlag wordt vaak horizontaal gevlogen met de rode streep op de top, zoals het in een natuurlijke regenboog zou zijn.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.