Regenboogpruik Flamboyant

Regenboogpruik Flamboyant

Ben je op zoek naar een kleurrijke pruik, dan is regenboogpruik Flamboyant de pruik die je zoekt. Deze pruik is te koop in drie verschillende kleur designs zoda... Lees meer

5654847
€12,95 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben je op zoek naar een kleurrijke pruik, dan is regenboogpruik Flamboyant de pruik die je zoekt. Deze pruik is te koop in drie verschillende kleur designs zodat er altijd wel een model is die bij jouw outfit past.

Regenboogpruik Flamboyant in drie modellen

Model Julia

Dit model is de kleurrijkste uit deze serie en heeft bijna alle kleuren van de regenboog. Het is echt een pruik waarmee je opvalt. Wil je is lekker gek doen, maak dan je outfit compleet met deze geweldige pruik.

Model Emma

Dit model is op het eerste gezicht wat rustiger omdat het voor een groot deel gekleurd is met een goud/bruine kleur. Maar als je goed kijkt zit er nog voldoende kleur in om mee te combineren.

Model Lisa

Met dit model ga je zeker niet minder opvallend door het leven, echter heeft deze pruik maar twee basis kleuren. Je zou de pruik ook kunnen omschrijven als zuurstok pruik.

In de serie Regenboogpruik Flamboyant zit vast wel een pruik waarmee jij een leuke of gekke outfit kan samenstellen voor een verkleedpartij, Hawaï party of het carnaval. Ga creatief aan de slag en stel jouw kostuum zelf samen en vergeet niet om een pruik te bestellen uit deze flamboyante serie.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.