Regenboog tutu

Regenboog tutu

Deze Regenboog tutu met een elastisch band in de maat M/L past zich perfect aan je lichaamsvormen aan. Met de satijn zachte tule stof gestikt op een elastische ... Lees meer

14890636
€34,50 € 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Regenboog tutu met een elastisch band in de maat M/L past zich perfect aan je lichaamsvormen aan. Met de satijn zachte tule stof gestikt op een elastische tailleband zit deze tutu erg comfortabel. Deze regenboog tutu rok is 30 cm lang en bestaat uit een drie laags tule strook. De zwarte tule stroken gaan door hun volume wijd uit staan. Dez tutu is iets doorzichtig.

Productspecificatie Regenboog tutu

  •     Wijd iets doorschijnend rokje
  •     Kleur: regenboog gekleurde elastieke band  en roze tutu
  •     Bestelbaar in: Maat: M/L
  •     Materiaal: 100% polyester
  •     Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Tutu rok voor volwassenen

Deze rainbow tutu voor volwassenen is uitstekend te dragen onder/op een gaypride regenboog kledingstuk, european gay prideof euro pride  kostuum van de euro pride. Alle ogen zijn op jouw gericht in deze spannende roze tutu als onderkleding.

GekleurdeTutu kopen

Wil jij een andere kleur dan de Regenboog tutu kopen (ook wel de petticoat genoemd), deze gekleurde tutu hebben wij in 6 standaard kleuren. Nieuw zijn ook de neon tutu kleuren  geel groen en oranje. Een leuk kleur effect krijg je als je de verschillende kleuren combinatie tutu's over elkaar heen draagt. Kijk eens bij de gerelateerde producten in de site, daar vind je onze standaard en neon kleuren tutu's.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.