Regenboog petticoat

Regenboog petticoat

Regenboog petticoat is een in 6 lagen gekleurde lange tutu ook wel petticoat genoemd is blijvend in onze rainbow collectie opgenomen. Regenboog petticoat is gem... Lees meer

14890700
€44,50 € 39,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Regenboog petticoat is een in 6 lagen gekleurde lange tutu ook wel petticoat genoemd is blijvend in onze rainbow collectie opgenomen. Regenboog petticoat is gemaakt van tule en heeft een elastische band. Regenboog petticoat heeft een gemiddelde lengte tot aan de knieën en is licht transparant.

Productspecificatie Regenboog petticoat:

  • Kleur: regenboog
  • Maat: S/M
  • Materiaal: tule
  • Opgebouwd in gekleurde lagen

Petticoat regenboog online bestellen

Rainbow kleurige petticoat regenboog online bestellen? Dat doe je bij PartyCorner, want behalve online bestellen, kun je ook langskomen in onze winkel in Zaandam waar je de gehele collectie kunt bekijken. Rainbow petticoat regenboog kun je compleet maken door er een bijpassende pruik of gekleurde kousen bij te bestellen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.