Regenboog flapper jurk

Regenboog flapper jurk

Deze regenboog flapper jurk (ook wel bekend als de Charleston jurk) is te bestellen in de maat S - M - L en XL exclusief pruik en gala handschoenen.Bijpassende ... Lees meer

31959779
€33,50 € 24,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze regenboog flapper jurk (ook wel bekend als de Charleston jurk) is te bestellen in de maat S - M - L en XL exclusief pruik en gala handschoenen.
Bijpassende accessoires voor bij de regenboog flapper jurk zoals een leuke rainbow hoed of leuke regenboog boa kun je apart bestellen via onze webshop. Regenboog flapper jurk brengt je naar de oude tijd in de jaren 20, je zult de ster zijn van de pride avond!

Productspecificatie: Regenboog flapper jurk
  • Kleur: regenboog kleuren
  • Materiaal: polyester
  • Inhoud: Regenboog flapper jurk excl. schoenen, pruik, handschoenen

Bij PartyCorner kunt u altijd bestellen, ook als het artikel niet op voorraad is. We zullen het aan u verzenden zodra deze beschikbaar is. Bij het plaatsen van je bestelling, sturen we je een e-mail met de verwachte datum van levering.

De Amsterdam Gay Pride botenparade op zaterdag 5 augustus 2017

De pride Amsterdam is dit jaar van 29 juli tot en met 6 augustus 2017 voor de 18e keer in Amsterdam. Op zaterdag 5 augustus 2017 vind de altijd gezellige botenparade plaats. De boten (dit jaar maar liefst 80 stuks!) vertrekken vanuit het Westerdok en zullen via de Prinsengracht, Amstel, Nieuwe Herengracht zo naar het Oosterdok varen. De eerste boten vertrekken om 14. 00 uur en de laatste boten zullen om 18.00 uur bij het Oosterdok zijn. Kom jij ook naar de gezellige pride Amsterdam?Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.