Realistische tijger masker kopen

Realistische tijger masker kopen

Het realistische tijger van foam masker heeft een realistische maar leuke blik en is mooi gekleurd wat dit masker één van de leukste dieren maskers maakt. kies ... Lees meer

58920287
€6,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het realistische tijger van foam masker heeft een realistische maar leuke blik en is mooi gekleurd wat dit masker één van de leukste dieren maskers maakt. kies voor dit grappige realistische tijger masker om jouw feest outfit compleet te maken en er leuk gekleed bij te lopen. Soon masker is uitersard leuk ook een feest waar het thema is dat niemand zijn gezicht toont.

Een realistische tijger masker online kopen dat comfortabel zit omdat er voldoende ruimte zit rond de ogen voor voldoende zicht en rond de mond voor voldoende ventilatie.

Productinformatie: Realistische tijger masker

  • Materiaal: foam
  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maat: one size fits all
  • Advies leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Type: half masker

Realistische tijger masker online kopen.

Wil je dit Realistische tijger masker passen? Kom gerust eens langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze maskers te bekijken en te passen. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan dieren kleding en accessoires zodat jij altijd jouw perfect outfit kan samenstellen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.