Ratten latex masker

Ratten latex masker

Latex masker rat voor Carnaval of Halloween dit dieren masker heeft een bijzondere uitstraling als het om de dieren maskers gaat gedraai je als de koning van de... Lees meer

54104777
€16,95 € 13,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Latex masker rat voor Carnaval of Halloween dit dieren masker heeft een bijzondere uitstraling als het om de dieren maskers gaat gedraai je als de koning van de knaagdieren! Verbazingwekkend echte ratten masker wat je geheel over het hoofd draagt het van 100% latex hoofd masker met trouwe zwarte ogen en leuke schelp oortjes en vele andere details van dit Ratten latex masker.

Productspecificatie: Ratten latex masker

  • Gemaakt van: 100% natuurlijk latex
  • Maat: one size fits all
  • geheel gezicht bedekking:
  • Kleur: zoals op foto
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Goedkope Ratten latex masker kopen.

Ratten latex masker en het bruine ratten masker is ontworpen met aandacht voor detail en vormen zo realistisch mogelijk het uiterlijk van een echte rat na. De fijn bewerkte bont structuur en glanzende zwarte ogen dragen bij aan de realistische look van deze hoge kwaliteit, met de hand geschilderd dier masker. Dankzij mond en neusgaten je genoeg lucht wanneer u dit Ratten latex masker te dragen.

 Tip: 

Ook zijn de ratten meesters in het overdragen van ziekten, bekijk de Morgan Spurlock Documentary Movie   bacteriën en besmetting. De rat (Rattus rattus) is aangesloten op vele manieren met de menselijke samenleving - en de meeste mensen vinden de kraal oogjes het eerder walgelijk dan schattig. Behoor jij tot die categorie van liefhebber van de rat koop dan dit Ratten latex masker

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.