Rasta muts met dreadlocks rasta haar

Rasta muts met dreadlocks rasta haar

De Rasta muts met dreadlocks rasta haar Omdat wachten tot dit aangroeit jaren kan duren. De muts heeft de reggae kleuren zwart, rood en groen. De dreadlocks zij... Lees meer

623493
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€13,97 € 9,07 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Rasta muts met dreadlocks rasta haar Omdat wachten tot dit aangroeit jaren kan duren. De muts heeft de reggae kleuren zwart, rood en groen. De dreadlocks zijn zwart van kleur en gemaakt van synthetisch haar. Met deze Rasta muts met dreadlocks rasta haar heb je zo een nieuwe haarcoupe en kun je als Bob Marley of een andere reggae artiest verschijning.

Rasta muts met dreadlocks rasta haar Productinformatie:

  • Kleur: Zwart, Groen en Rood
  • Materiaal: katoen en Wol
  • Pruik is van synthetisch haar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  • Maat: one size fits all

Waarom Rasta muts met dreadlocks rasta haar kopen

In de geschiedenis droegen de Egyptische farao's pruiken met dreadlocks en ook de Kelten hadden een traditie met dreads. De naam dreadlocks werd voor het eerst gebruikt op het Caribische eiland Jamaica, waar de Rastafari beweging ontstond. Een van de bekendste mensen met dreadlocks is waarschijnlijk de Jamaicaan Bob Marley geweest die met zijn reggae muziek de wereld veroverde. Dreadlocks worden hierdoor vaak geassocieerd met reggae muziek, maar ook in de heavy metal zijn dreadlocks geen ongewoon gezicht. Rasta muts met dreadlocks rasta haar is het ideale accessoire als je mee wilt doen met deze hype.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.