Rasta bretels

Rasta bretels

Heb jij een accessoire nodig die jouw look compleet maakt? Rasta bretels, zijn bretels in een vrolijke kleur voor bijvoorbeeld carnaval of een themafeest. De Ra... Lees meer

20398518
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heb jij een accessoire nodig die jouw look compleet maakt? Rasta bretels, zijn bretels in een vrolijke kleur voor bijvoorbeeld carnaval of een themafeest. De Rasta bretels zijn ideaal als jij je wilt kleden als hippie. Door de vele combinaties die je kan maken met Rasta bretels heb jij een leuke accessoire die je vaker kunt gebruiken.

Party accessoires kopen

Ga jij naar een feestje en wil jij graag accessoires met jouw outfit combineren? Dan kun je bij PartyCorner allerlei Party accessoires kopen in verschillende thema's, kleuren en in allerlei soorten en maten. Wij beschikken over een breed assortiment aan accessoires.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.