Mini Rainbow tutu

Mini Rainbow tutu

Rainbow tutu is een korte en wijd vallende roze tutu met een elastieken band in de regenboog-kleuren is in verschillende modellen leverbaar. De petticoat en tut... Lees meer

14890636
€14,50 € 9,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Rainbow tutu is een korte en wijd vallende roze tutu met een elastieken band in de regenboog-kleuren is in verschillende modellen leverbaar. De petticoat en tutu bestaat uit zachte tule stof (chiffon stof)en zijn uit diversen lagen tule in gesmokte lagen gestikt. De onderste laag is voorzien van een verzwaarde rand in de regenboog kleuren wat gelijk is aan de elastieken band.

Goedkope Rainbow tutu of petticoat kopen

Rainbow tutu regenboog is een onder rokje wat door zijn prachtige kleuren ook als mini rokje kan worden gedragen. De regenboog details maken dit Rainbow tutu regenboog rokje opvallend. Ook kun je er anderen opvallende regenboog artikelen bij bestellen om jouw kleurrijke outfit compleet en af te maken!

Rainbow tutu regenboog

Productspecificatie

  • Materiaal: (chiffon stof) tule 
  • Extra: verstevigde gekleurde onder en boven rand
  • Leeftijd; 14 jaar en ouder

Rainbow collectie van petticoat en tutu online of in de winkel bekijken of kopen.

Rainbow tutu koop je bij PartyCorner, niet alleen online, maar ook kun je langskomen in onze winkel in Zaandam. Ben jij nog opzoek naar een opvallende regenboog accessoire? Bekijk dan de complete regenboog collectie! Ook kun je een bijpassende gekleurde pruik of kousen bij dit Rainbow tutu rokje bestellen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.