Queen of hearts jurk (harten koningin)

Queen of hearts jurk (harten koningin)

Ben jij op zoek naar een leuke outfit voor een feest? Dan is de Queen of hearts jurk geschikt voor jou. Queen of hearts jurk is een  prachtige korte jurk met si... Lees meer

21653888
Neem contact op voor de levertijd
€32,48 € 21,10 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke outfit voor een feest? Dan is de Queen of hearts jurk geschikt voor jou. Queen of hearts jurk is een  prachtige korte jurk met sierlijke details erop en in het midden 3 hartjes voor een echte hartenkoningin. Als jij de lieve Queen of hearts jurk draagt, weet jij zeker wel harten voor je te winnen op een feest.

Productspecificatie Queen of hearts jurk

  • Materiaal: polyester
  • Kleur: zwart, wit, rood
  • Maat: in 1 maat verkrijgbaar maat M
  • Bestaat uit: een jurk met kraagje en een tiara met kroontje met 3 hartjes
  • Thema: carnaval, sexy

Queen of hearts jurk kopen

Op zoek naar een leuke outfit voor een feest met een onschuldig tintje en een prachtige uitstraling? Dan kun je Queen of hearts jurk kopen bij PartyCorner, een kleurrijke jurk die jou klaar maakt voor een feest met een tiara die erbij hoort.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.