Pruik Zwart Krullen Candice

Pruik Zwart Krullen Candice

Ga jij dit jaar naar de Toppers 2016 en wil jij jouw outfit iets extra's geven? Dan kun jij je party kleding combineren met een leuke Pruik Zwart Krullen Candic... Lees meer

1875140
€13,75 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij dit jaar naar de Toppers 2016 en wil jij jouw outfit iets extra's geven? Dan kun jij je party kleding combineren met een leuke Pruik Zwart Krullen Candice. De Pruik Zwart Krullen Candice is een wilde korte pruik die opvalt door de mooie krullen waarmee jij je party look compleet maakt. Zet de Pruik Zwart Krullen Candice op die jij kunt combineren met jouw Toppers kleding en natuurlijk ook voor andere gelegenheden zoals een disco feest.

Productspecificatie: Pruik Zwart Krullen Candice

  • Kleur: zwart
  • Soort: korte krullen
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: kort
  • De pruik heeft een rekbare kap waardoor het om ieder hoofd past

Pruik Zwart Krullen Candice kopen

Een mooie pruik voor een mooi feest? Dan kun jij nu de Pruik Zwart Krullen Candice kopen bij PartyCorner. Voor meer accessoires die je kunt combineren met de Pruik Zwart Krullen Candice kun je verder kijken op onze webshop met accessoires in verschillende thema's.

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.