Pruik Wilde Dieren - pruik met pluche dieren kap

Pruik Wilde Dieren - pruik met pluche dieren kap

Als je tijdens het carnaval of een ander festijn verkleed gaat als wild dier? Dan hebben wij misschien wel de perfecte pruik om je outfit mee compleet te maken.... Lees meer

5977263
Neem contact op voor de levertijd
€11,17 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Als je tijdens het carnaval of een ander festijn verkleed gaat als wild dier? Dan hebben wij misschien wel de perfecte pruik om je outfit mee compleet te maken. Ga je als leeuw, tijger of panter verkleed dan is Pruik Wilde Dieren echt iets voor jou. Heb je bijvoorbeeld een tijger kostuum, dan is dit gecombineerd met de tijger uitvoering van pruik wilde dieren wel een heel bijzonder geheel.

Productspecificatie: Pruik Wilde Dieren

  • Maat: One size
  • Kleur: Blond, bruin of zwart
  • Materiaal: Synthetisch

Krullenpruik Wilde Dieren met oortjes

Deze prachtige fantasiepruik met wilde krullen is voorzien van een pluche hoofdkap met oortjes en is leverbaar in drie uitvoeringen van een wild dier. Zo is Pruik Wilde Dieren als leeuw, tijger of panter te bestellen. De leeuw en panter uitvoering hebben een effe kleur, de tijger uitvoering heeft een tijger print.

Om je gezicht helemaal één te laten zijn met je pruik hebben we ook diverse schmink en cosmetica producten in ons assortiment, bestel ze gelijk mee met de Pruik Wilde Dieren.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.