Pruik Victoria

Pruik Victoria

Pruik Victoria een beeldschone pruik met krullend haar. Deze Pruik is ideaal om een andere look mee te creëren als jij van jezelf een andere haarkleur hebt of s... Lees meer

20667824
€12,95 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik Victoria een beeldschone pruik met krullend haar. Deze Pruik is ideaal om een andere look mee te creëren als jij van jezelf een andere haarkleur hebt of stijl haar. Met de Pruik Victoria kruip jij even in de huid van een krullenbol en kun jij dit gemakkelijk combineren met elke outfit.

Productspecificaties: Pruik Victoria

  • Materiaal: 100% synthetisch
  • Lengte: Halflang, over de schouders heen
  • Kleur: Donkerbruin

Pruik Victoria kopen

Ga jij de Pruik Victoria kopen en tover jij jezelf om en kruip jij in de huid van een echte krullenbol. Bij PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar die jij kunt combineren met jouw outfit en de luxe Pruik Victoria. Zoals sieraden in allerlei soorten, thema's en kleuren. Geef jezelf de perfecte look en ga snel de Pruik Victoria kopen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.