Pruik Vanessa

Pruik Vanessa

Pruik Vanessa is een beeldschone pruik met krullende uiteindes. Deze pruik is ideaal om een andere look mee te creëren als jij van jezelf een andere haarkleur h... Lees meer

20668728
Neem contact op voor de levertijd
€12,50 € 9,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik Vanessa is een beeldschone pruik met krullende uiteindes. Deze pruik is ideaal om een andere look mee te creëren als jij van jezelf een andere haarkleur hebt of stijl haar. De Pruik Vanessa kun je goed combineren met elke outfit. Met de mooie licht goudbruine kleur van de Pruik Vanessa heb jij een mooie coupe in no time.

Productspecificaties: Pruik Vanessa

  • Materiaal: 100% synthetisch
  • Lengte: Halflang, over de schouders heen
  • Kleur: Licht goudbruin

Pruik Vanessa kopen

Ga jij de Pruik Vanessa kopen voor een elegante en aparte look. PartyCorner heeft een ruim assortiment aan allerlei accessoires die jij kunt combineren met jouw outfit en de luxe Pruik Vanessa. Zoals sieraden in allerlei soorten, thema's en kleuren. Geef jezelf de beeldschone en perfecte look en ga snel de Pruik Vanessa kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.