Pruik Tyler zwart

Pruik Tyler zwart

Pruiken hoef je niet alleen tijdens feesten en evenementen te dragen, soms wil je gewoon even iets anders maar wel tijdelijk. Dat kan met Pruik Tyler zwart, dez... Lees meer

6309568
Neem contact op voor de levertijd
€15,40 € 10,02 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruiken hoef je niet alleen tijdens feesten en evenementen te dragen, soms wil je gewoon even iets anders maar wel tijdelijk. Dat kan met Pruik Tyler zwart, deze pruik met korte coupe en pony is te bestellen in de kleur bruin. De pruik sluit goed aan en valt net over de haargrens. Perfect wanneer jouw eigen haar vol met krullen zit en je vandaag even een andere coupe wil bestel dan Pruik Tyler zwart.

Productspecificaties: Pruik Tyler zwart

  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: Zwart

Even een andere coup met Pruik Tyler zwart

In de huid kruipen als een andere personage doe je niet alleen met kleding, een bijpassende pruik is vaak de kers op de taart. PartyCorner heeft pruiken in diverse modellen en kleuren in het assortiment, bijvoorbeeld Pruik Tyler zwart.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.