Pruik Schoolmeisje

Pruik Schoolmeisje

Pruik Schoolmeisje is een leuke pruik om bijvoorbeeld Britney Spears na te spelen of voor een ander kostuum bijvoorbeeld een Tirol kostuum. De pruik is gemaakt ... Lees meer

623705
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€13,75 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik Schoolmeisje is een leuke pruik om bijvoorbeeld Britney Spears na te spelen of voor een ander kostuum bijvoorbeeld een Tirol kostuum. De pruik is gemaakt van een synthetische stof en kan niet tegen hitte. Pruik Schoolmeisje kan je voor meerdere thema's gebruiken en is voor iedereen perfect omdat de pruik een elastische band heeft waardoor iedereen het past.

De Pruik Schoolmeisje is blond van kleur en heeft 2 staartjes die allebei aan 2 verschillende zijkanten zitten.

Productspecificatie: Pruik Schoolmeisje

  • Kleur: Blond
  • Materiaal: Synthetisch
  • Maat: One size
  • Thema: films en sterren of Tirol

Pruik Schoolmeisje

Pruik Schoolmeisje kan je voor meerdere thema's gebruiken, ook kan je deze pruik meerdere keren hergebruiken. Bekijk ook onze kostuums voor een complete outfit en geef je outfit wat extra's met onze bijpassende accessoire. Koop de Pruik Schoolmeisje online of kom deze bekijken en passen met een bijpassend outfit in onze winkel.

 

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.