Pruik Sandy - Blonde krullen pruik

Pruik Sandy - Blonde krullen pruik

Synthetisch Pruik Krullen Sandy is zacht en vrouwelijk, en beschikt over de prachtig silhouet van de jaren 50 stijl. De blonde krullen bij de pony en franjes ro... Lees meer

5976619
€13,75 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Synthetisch Pruik Krullen Sandy is zacht en vrouwelijk, en beschikt over de prachtig silhouet van de jaren 50 stijl. De blonde krullen bij de pony en franjes rond het gezicht kan worden aangepast, en met een beetje styling crème, kom je in de stijl van Sandy uit de film GREASE.

Het dragen van de Pruik Krullen Sandy blijft spannend. Plus, deze half lange krullenpruik ziet er prachtig uit op bijna elke gezichtsvorm, volumineus zacht en speels, Claire ziet er geweldig uit op welke manier je het ook draagt. De mooie Blonde Pruik Sandy krullen kwaliteits-pruik om je jaren 50's kostuum aan te vullen.

Synthetische krullen pruik Sandy

Onze blonde pruik Sandy heeft een veelzijdige look en kan worden gebruikt om veel van onze verkleedkleding  aan te vullen. Blonde pruik is een ideale accessoire voor uw Grease Sandy kostuum. Voorzien van een blonde schouderlengte golvende pruik.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.