Pruik Rowena

Pruik Rowena

Pruik Rowena is een schitterende Halloween, heksen en gothic pruik. Pruik Rowena is een extra toevoeging dat helemaal bij jouw Halloween of Carnaval outfit past... Lees meer

623580
€11,50 € 9,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik Rowena is een schitterende Halloween, heksen en gothic pruik. Pruik Rowena is een extra toevoeging dat helemaal bij jouw Halloween of Carnaval outfit past. Het is een zwarte pruik met een witte lok en dankzij de elastische band is de Pruik Rowena voor iedereen geschikt. Het is van een synthetische stof gemaakt daardoor is deze pruik niet geschikt voor hitte, voor bijvoorbeeld te stylen of te krullen is de Pruik Rowena niet geschikt!

Productspecificatie: Pruik Rowena

  • Kleur: Zwarte pruik met witte lok
  • Maat: One size Past op ieder hoofd
  • Goed te combineren met een gruwelijke Halloween outfit

Pruik Rowena bestellen

Het is natuurlijk heel gemakkelijk om de Pruik Rowena online te bestellen maar ook zou je de pruik kunnen komen bekijken in onze winkel en gelijk een bijpassend kostuum erbij pakken om te kijken hoe deze pruik staat. Pruik Rowena is een lange zwarte pruik met aan de voorkant twee witte lokken verwerkt. Deze witte lokken geven de pruik een extra mysterieuze look.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.