Pruik Professor met snor en bril

Pruik Professor met snor en bril

Deze Pruik Professor met snor en bril is elastisch en past om ieder hoofd. Met deze pruik kan je jezelf transformeren naar Albert Einstein een van de slimste pr... Lees meer

623690
€20,95 € 13,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Pruik Professor met snor en bril is elastisch en past om ieder hoofd. Met deze pruik kan je jezelf transformeren naar Albert Einstein een van de slimste professors die ooit heeft geleefd. Deze pruik is gemaakt van 100% synthetisch haar. Pruik Professor met snor en bril heeft grijze haren en is een korte pruik. 

Productspecificaties: Pruik Professor met snor en bril

  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: 100% Synthetisch
  • Maat: One size

Pruik Professor met snor en bril

Deze Pruik Professor met snor en bril kunt u online bestellen via onze webshop Partycorner.nl. Met een snelle levering sturen wij deze Pruik naar u thuis, indien op voorraad. Partycorner.nl heeft een groot assortiment feestartikelen. Accessoires of aanverwante producten voor Pruik Professor met snor en bril kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.