Pruik Oma

Pruik Oma

Pruik Oma is een typische oma pruik het knotje aan de achterkant en de mooie grijze haren maken de pruik zoals die hoort te zijn. Dankzij de elastische band in ... Lees meer

623628
Neem contact op voor de levertijd
€13,97 € 9,07 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik Oma is een typische oma pruik het knotje aan de achterkant en de mooie grijze haren maken de pruik zoals die hoort te zijn. Dankzij de elastische band in de pruik past iedereen deze, daarom is de pruik ook alleen bestelbaar in de maat one size. Pruik Oma is gemaakt van synthetisch haar en kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor tijdens een Sarah 50 jaar feest.

Productspecificatie: Pruik Oma

  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Synthetisch
  • Maat: One size
  • Thema: Sarah 50 jaar

Pruik Oma dragen

Wie kent het niet het grote getal 50 jaar, dat moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden en wat is een betere manier om iedereen in een Sarah kostuum te laten komen met deze Pruik Oma maak je pas de outfit echt af. Ook kan je deze pruik gebruiken als je verkleed wil gaan als Oma naar bijvoorbeeld Carnaval of Halloween.

Kom deze Pruik Oma bekijken in onze winkel in Zaandam of bestel deze online.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.