Pruik Natasha zwart

Pruik Natasha zwart

De Pruik Natasha zwart is lange pruik met 2 vlechten, heeft een mooie zwarte kleur en is voor meerdere thema's geschikt. Dankzij de elastische band pas iedereen... Lees meer

623630
€13,75 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Pruik Natasha zwart is lange pruik met 2 vlechten, heeft een mooie zwarte kleur en is voor meerdere thema's geschikt. Dankzij de elastische band pas iedereen deze pruik, daarom is de pruik ook alleen bestelbaar in de maat one size. Pruik Natasha zwart is gemaakt van een synthetische stof en kan dus niet tegen hitten, je kan dan ook niet deze pruik stylen of föhnen.

Productspecificatie: Pruik Natasha zwart

  • Kleur: Zwart
  • Maat: One size
  • Materiaal: Synthetisch
  • Thema: verschillende

Pruik Natasha zwart kopen

Deze Pruik Natasha zwart kunt u online bestellen via onze webshop Partycorner.nl. Met een snelle levering sturen wij deze Pruik Natasha zwart naar u thuis, indien op voorraad. Partycorner.nl heeft een groot assortiment feestartikelen. Accessoires of aanverwante producten voor Pruik Natasha zwart kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen. 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.