Pruik Metallic Oranje kopen

Pruik Metallic Oranje kopen

Vier een Oranje feest in glitter en glamour met deze Pruik Metallic Oranje. De glitterpruik is ideaal voor  Koningsdag en het aanmoedigen tijdens het EK of WK! ... Lees meer

623510
€2,50 € 1,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Vier een Oranje feest in glitter en glamour met deze Pruik Metallic Oranje. De glitterpruik is ideaal voor  Koningsdag en het aanmoedigen tijdens het EK of WK! Met deze oranje glitterpruik kom jij helemaal in stijl.

Pruik Metallic Oranje voor Koningsdag

De Pruik Metallic Oranjevan PartyCorner maakt jouw oranjefeest tot een succes. De pruik is geschikt voor iedereen dankzij de elastische kap. Deze zorgt ervoor dat jij tot in de vroege uurtje door kunt feesten zonder je zorgen te hoeven maken over je pruik. De oranje glitterpruik is gemaakt van folie in een metalic oranje kleur. Deze is licht van gewicht en brandvertragend.

Pruik Metallic Oranje kopen?

Wil je deze Pruik Metallic Oranje kopen en meermaals gebruiken? Je bestelt de pruik eenvoudig en snel bij ons op PartyCorner.nl. Dankzij onze scherpe prijzen betaal je nooit teveel voor jouw feestartikelen. Wil je nog een  bijpassende outfit bij Pruik Metallic Oranje? Neem eens een kijkje tussen onze Themafeest artikelen. Heb je nog vragen als je de oranje gitterpruik kopen gaat Neem gerust contact met ons op!

Maak jouw feest tot een groot succes met de oranje glitterpruik van PartyCorner!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.