Pruik Metallic blauw

Pruik Metallic blauw

Deze Pruik Metallic blauw is elastisch en past om ieder hoofd waardoor de pruik alleen in de maat one size bestelbaar is. Dit is natuurlijk een leuke pruik voor... Lees meer

623502
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€2,95 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Pruik Metallic blauw is elastisch en past om ieder hoofd waardoor de pruik alleen in de maat one size bestelbaar is. Dit is natuurlijk een leuke pruik voor een disco feest of thema maar ook voor bij je glitter outfit waardoor je outfit nog meer pit krijgt. De Pruik Metallic blauw is blauw van kleur en bestaat uit geplastificeerde folie.

Productspecificatie: Pruik Metallic blauw

  • Kleur:Metallic blauw 
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Maat:one size
  • Materiaal: Metallic
  • Bestaat uit:geplastificeerde folie
  • Universele pasvorm

Pruik Metallic blauw kopen

Met een snelle levering sturen wij deze Pruik Metallic blauw naar u thuis, indien op voorraad. Partycorner.nl heeft een groot assortiment feestartikelen. Accessoires of aanverwante producten voor Pruik Metallic blauw kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.